Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΛΟΜΕΡΑΣΗΣ

Η ΤΕΛΟΜΕΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΒΛΑΣΤΩΜΑΤΟΣ.
Το νευροβλάστωμα είναι ένας παιδικός καρκίνος του εγκεφάλου όπου στις περισσότερες περιπτώσεις πάνω από το 90% φαίνεται ότι ευθύνεται το εν λόγο ένζυμο. Αυτό το ένζυμο κάθεται στις άκρες του χρωμοσώματος και είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξή του.
Εν προκειμένω αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα τα καρκινικά κύτταρα τα οποία δημιουργούνε στην περίπτωση του νευροβλαστώματος τον όγκο.
Η τελομεράση όμως και η κακή ανάπτυξη των κυττάρων έχει σχέση και με άλλες ασθένειες όπως είναι η ρευματοειδής αρθρίτιδα, το σάκχαρο, το aids, η ψωρίαση και άλλα αυτοάνοσα.
Γενικά είναι μια ουσία ιδιαίτερα επικίνδυνη όπου όταν εκτροχιαστεί από την φυσική της λειτουργία και μάλιστα μετά τα 40 αναπτύσσεται ραγδαία.
Τελευταία όμως αν μπορεί αυτή η ουσία να καθοδηγηθεί έτσι ώστε αντί να αναπτύσσει τα καρκινικά κύτταρα να βοηθάει στην ανάπτυξη των υγιών κυττάρων μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των ιστών στους ανθρώπους. Αυτό είναι και ο ακρογωνιαίος λίθος της προσπάθειας της αντιγήρανσης που γίνεται σε πολλά εργαστήρια του κόσμου προκειμένου να καταφέρουν αυτόν τον μεγάλο άθλο.
Δηλαδή η τελομεράση να δέχεται την πληροφορία της αναπαραγωγής στο εκάστοτε κύτταρο έτσι όπως το επιθυμεί ο γιατρός.
Με αυτόν τον τρόπο θα λύναμε το πρόβλημα των καρκίνων και του γήρατος σε μεγάλο ποσοστό.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.