ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΧΡΗΣΗ ΒΙΟΜΠΑΤΑΡΙΑΣ


Οι ιοί δεν είναι πια μόνο για την μετάδοση των λοιμωδών νοσημάτων και τη δημιουργία σοβαρών προβλημάτων υγείας. Μπορούν να συνεισφέρουν και για την ποιότητα ζωής των ξενιστών, δηλαδή, των ανθρώπων που μέχρι τώρα βασάνιζαν. Ερευνητές του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης άρχισαν να χρησιμοποιούν τους ιούς σαν «ζωντανές» μπαταρίες, ανοίγοντας του ορίζοντες σε νέες θεραπευτικές δυνατότητες που μπορούν να λύσουν άπειρα προβλήματα υγείας.
Πρόκειται για μπαταρίες διαμέτρου τεσσάρων μικρομέτρων, δηλαδή λεπτό, και από μια τρίχα των μαλλιών. Πρόκειται για νανο-συσκευές προορισμένες να προμηθεύουν με ενέργεια εμφυτεύματα τοποθετημένα σε διάφορα μέρη του σώματος δίνοντας τους έτσι μια αυτάρκεια και αυτοτέλεια, απελευθερώνοντας τα από εξωτερική φροντίδα και επίβλεψη.
Οι ιοί τροποποιούνται γενετικά με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να απορροφούν και να επεξεργάζονται μόρια μετάλλων. Με τον τρόπο αυτό «μεταβάλλονται» λειτουργικά σε νανο-σύρματα και λειτουργούν σαν πόλος μπαταρίας και όλα αυτά σε μοριακό επίπεδο.
Η ολοκλήρωση του σχεδίου τελειώνει με την δημιουργία των πόλων και την λειτουργία τους για την παραγωγή διαφοράς δυναμικού. Είναι θέμα συντόμου χρόνου.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.