ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

19.03.2010 ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ 40ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ.
Ο 40χρονος, πριν καταφύγει στην απελπισμένη αυτή ενέργεια, γιατί το εστιατόριο του δεν δούλευε καλά, είχε προσπαθήσει να βγάλει τα «απαραίτητα» μέσω της συμμετοχής του σε ένα reality show.
Η αυτοκτονία είναι πάντοτε κάτι που τραυματίζει και ιδιαίτερα πονάει όταν ακούει κανείς ότι πρόκειται για νέο άνθρωπο όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση το θύμα. Εκείνο όμως που είναι αξιοπρόσεκτο σε αυτήν την περίπτωση είναι ο τρόπος χειρισμού των καθημερινών, πριν φτάσει στο άκρο της ψυχικής αδυναμίας και βάλει τέλος στην ζωή του.
Αναζήτησε διέξοδο στο μύθο που πουλάει η τηλεόραση, γενικά η κατασκευή γνώμης που υφιστάμεθα όλοι αυτόν τον καιρό ότι υπάρχουν ευκαιρίες κάπου σε μη κλασσικές περιπτώσεις όπως είναι π.χ. τα reality.
Αυτή η μορφή ψυχικού τζόγου έχει οδηγήσει πάρα πολλούς σε παρόμοιες αποφάσεις και ίσως για μερικές από αυτές δεν ξέρουμε ακόμα.
Η συγκεκριμένη αυτοκτονία αποτελεί ένα στοιχείο το πόσο καταλυτικά δρα στον ψυχισμό του καθενός τα λεγόμενα reality ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο, φτάνοντας στο σημείο του οικονομικού διεξόδου.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.