ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ.
Κατά την περίπτωση αυτή ο ασθενής εμφανίζει έντονα συμπτώματα υπερδιέγερσης με τάση επιθετικότητας, ψυχοκινητική διαταραχή, αδυναμία συγκράτησης των ενστίκτων και πτώση της αυτοκριτικής ικανότητας,
Παράλληλα ενώ εμφανίζει αυτά υπάρχει μια έντονη διέγερση που μερικές φορές τον κάνει ανεξέλεγκτο και εκεί ακριβώς χρειάζεται η επέμβαση του νευρολόγου προκειμένου να κατευνάσει την κατάσταση.
Ένα ουσιαστικό φάρμακο που υπάρχει τελευταία στην αγορά η ζιπρασιδόνη έχει αποδειχθεί σε ενέσιμη μορφή για αυτές τις καταστάσεις πάρα πολύ καλή και μάλιστα με την επανάληψη της και της αγωγή της κατά το οξύ στάδιο της ασθένειας μπορούμε να αποφύγουμε ουσιαστικά καταστάσεις extreme εις βάρος των ασθενών και εις βάρος τρίτων.
Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι η έγκαιρη διάγνωση και η άμεση χωρίς καθυστέρηση εφαρμογή της θεραπείας.
Η ζιπρασιδόνη είναι πλέον διαδομένη σε όλη την ελληνική αγορά και είναι εύκολη η πρόσβαση για την ανεύρεση και την χορήγηση της.
Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να υπάρχει κάποιος έμπειρος γιατρός για να τα χειριστεί διότι πρέπει να γίνει σε ενέσιμη μορφή πολλές φορές ανά σωστά χρονικά διαστήματα.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.