ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Η έρευνα έδειξε ότι με ένα επίπεδο 1300 ευρώ οι Γερμανοί πολίτες έχουνε όλα τα απαραίτητα για την ζωή τους και για την μεταξύ τους επικοινωνία.
Από εκεί και πάνω ότι περισσεύει προκαλεί το λεγόμενο «μπελά της κατάκτησης».
Έτσι λοιπόν φαίνεται για μια ακόμη φορά ότι το θέμα της ευτυχίας είναι το να ζεις ή να έχεις;
Βέβαια προϋπόθεση για όλα αυτά είναι ότι υπάρχει σταθερότητα, ότι υπάρχει η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, το υγιές σεξ και αποφεύγονται οι τακτικές μετακινήσεις και οι αλλαγές του περιβάλλοντος που επηρεάζουν τεράστια τον κόσμο.
Με αυτό το καθεστώς είναι σχεδόν όλοι ευτυχισμένοι και από εκεί και πέρα οι ακρότητες που προκύπτουν είναι σε ανεκπλήρωτες επιθυμίες των ανθρώπων που δεν βασίζονται σε σωστούς συνειρμούς σκέψης.
Έτσι λοιπόν έχει βρεθεί ότι αυτό που θέλουνε οι άνθρωποι είναι πάνω από όλα σταθερότητα, μεγαλύτερη επαφή και περισσότερη κατανόηση από τους κυβερνώντες.
Μιλάμε βέβαια για Γερμανία, δεν ξέρουμε πως είναι κάπου αλλού αλλά εκεί πέρα κατά κάποιο τρόπο, υγεία εκπαίδευση και φροντίδα είναι ακόμη στα ανθρώπινα πλαίσια.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.