ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΩΣΗ

ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ (ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ) ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΠΩΣΗΣ.
Κατά τους Αμερικάνους ένα ειδικό κράνος που θα φορούν οι στρατιώτες θα έχει έναν μηχανισμό εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων τα οποία θα διώχνουν το αίσθημα κόπωσης και καταβολής.
Οι δοκιμές έχουν κλείσει και από ότι φαίνεται το περίφημο κράνος θα μπει σε λειτουργία. Οι γνώσεις ότι ερεθισμός με ηλεκτρομαγνητικά κύματα διακόπτει την κόπωση είναι γνωστός ήδη από παλιά ιατρικά πειράματα τα τελευταία 5-6 χρόνια.
Η πρώτη παρατήρηση έγινε όταν ασθενείς με κατάθλιψη δέχτηκαν την θεραπεία του μαγνητοερεθισμού και αναφέρανε, πέρα από την υποχώρηση της νόσου, ένα αίσθημα ευεξίας και ξεκούρασης.
Αναμένεται μια μεγάλη κυκλοφορία αυτού του «κράνους» έτσι που πλέον μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ανοίγει μια νέα εποχή στην αναίμακτη, ανώδυνη και εύκολη θεραπεία των ψυχικών παθήσεων και βελτίωση της απόδοσης για τους υγιείς.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.