ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΒΙΟΡΥΘΜΟΙ

ΟΙ ΒΙΟΡΥΘΜΟΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
Όλοι αυτοί οι ρυθμοί με τους οποίους ζούμε, διαπραγματευόμαστε , αντιλαμβανόμαστε, συναισθανόμαστε και χαιρόμαστε, η θλιβόμαστε έχουνε σαν απαρχή κατά πρώτο λόγο την φυσική κατάσταση του σώματος.
Σε δεύτερο λόγο υπάρχει ο βιολογικός ρυθμός της πνευματικής κατάστασης ή διανοητικός που επιδρά στην σκέψη την δημιουργία ιδεών, εξετάσεις και οτιδήποτε μπορεί να έχει σχέση με την διανόηση. Πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ο διανοητικός αυτός βιορυθμός είναι διαφορετικός από τον φυσικό. Συναντώνται, τέμνονται αλλά δεν συμβαδίζουν.
Λειτουργούν ανεξάρτητα, συντονισμένοι από κάποιον πυρήνα σε ότι αφορά την δράση του καθενός. Ο συναισθηματικός ρυθμός επιδρά στα συναισθήματα, στην αυτοπεποίθηση του ανθρώπου και γενικά στην αντιμετώπιση των καθημερινών γεγονότων.
Πρέπει να προσθέσουμε και τι είναι η συναίσθηση ή η διαίσθηση του ενστίκτου η οποία είναι ένας ακόμη ρυθμός που δεν έχει ερευνηθεί πλήρως αλλά σίγουρα και αυτός βρίσκεται σε βιολογική πορεία.
Γενικά οι βιορυθμοί επηρεάζονται μεταξύ τους συντονίζονται και το σύνολο τους είναι αυτό που βλέπουμε στην ύπαρξη μας σαν συμπεριφορά και γενικά σαν το ΕΙΝΑΙ μας.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.