ΌΤΑΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΖΩΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ. ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΥΡΩ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Μετά την πτώση μεγάλων αμερικανικών τραπεζών όπως η Lehman Brothers ήρθε η άνοδος του ευρώ, η οποία με την σειρά της έφερε την αντίδραση των συμφερόντων αυτών που είχαν δολάρια και κάποιων άλλων πολύ έξυπνων ανθρώπων που ήξεραν να βγάζουν λεφτά από τις συγκρούσεις των νομισμάτων.
Αυτοί οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι στον πόλεμο των νομισμάτων γνωρίζουν πολύ καλά και την ψυχολογία όλων των «εχθρών», που συμμετέχουν σε αυτούς και των θυμάτων που είναι οι απλοί εργαζόμενοι. Πρόκειται για τους γνωστούς κερδοσκόπους, που επωφελούνται με προμήθειες που φέρνουν τα ανεβοκατεβάσματα των νομισμάτων των «εχθρικών» πλευρών και γνωρίζοντας πολύ καλά την γεωγραφία των διαδρόμων του εύκολου χρήματος όπως σε κράτη π.χ. η Ελλάδα. Ποντάροντας σε αυτή την ψυχολογία και αυτές τις γνώσεις δημιουργούν τεράστια κέρδη, έχοντας ταυτόχρονα ασυλία. Η μόνη ευκαιρία να κοπεί αυτός ο φαύλος κύκλος είναι να πέσουν οι ίδιοι οι κερδοσκόποι στο στάδιο της βουλιμίας, οπότε εκεί πλέον είναι ο ψυχιατρικός δρόμος χωρίς τέλος.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.