ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΆΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΌΤΙ ΑΦΟΡΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΖΩΪΑ.
Έτσι λοιπόν μηχανήματα όπως είναι η μαγνητική τομογραφία ποζιτρονίων ή ακόμη υπολογιστική μαγνητική τομογραφία, όπως και πολλά άλλα παρακλάδια, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις εκείνες που μπορούν να συλλεχτούν πληροφορίες ότι αφορά το κάθε εξεταζόμενο πρόσωπο που μπορούν να δώσουν λύσεις σε πάρα πολλές καταστάσεις, παθολογικές και μη.
Είναι δυνατόν, δηλαδή, έτσι να λύσουμε ψυχιατρικά προβλήματα ή να βρούμε νευρολογικές διαγνώσεις που θα δώσουν λύσεις σε ανθρώπους που χρόνια ταλανίζονται από αυτές αλλά και παράλληλα να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για καλύτερη ποιότητα ζωής ή μέσω της διαφήμισης ή μέσω της αναγνώρισης καταστάσεων.
Πρόκειται δηλαδή για μια διάσταση νέας μελέτης ή αναγνώρισης των ανθρώπινων σκέψεων εν ζωή, χωρίς επιβατικές μεθόδους.
Δημιουργείται λοιπόν μια νέα γενιά πραγμάτων, η οποία πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, και άσχετα με τις μέχρι τώρα γνώσεις ή στερεότυπα, θα αλλάξει και ουσιαστικά τη ζωή μας.
Το όνειρο της ανάγνωσης των ιδεών των ανθρώπων, είτε ο ίδιος θέλει είτε ξέρει είτε όχι, είναι πάρα πολύ κοντά στην πραγματικότητα και έχει φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο ολοκλήρωσης, που δεν χρειάζονται πλέον και «νομικά τερτίπια» για να πραγματοποιηθεί και να γίνει αυτό που πρέπει.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.