ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ «ΦΟΡΜΑΡΟΥΝ» ΈΝΑ ΝΕΟ ΤΥΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ.
Έχει δημιουργηθεί πλέον ένα τμήμα της σύγχρονης κοινωνίας και συγκεκριμένα της ακαδημαϊκής πτέρυγας που με αφηρημένες έννοιες, σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, προσπαθεί να δημιουργήσει χρηματοπιστωτικές κλίμακες και διασυνδέσεις.
Εκεί πάνω όλοι οι ακαδημαϊκοί που ασχολούνται με το θέμα αυτό δείχνουν μια αναμενόμενη «άγνοια» σε ότι αφορά την σχέση του απλού ανθρώπου με αυτές τις οικονομικές καταστάσεις, το προσανατολισμό του και κυρίως το κοινωνικό του επίπεδο.
Εκεί πρέπει να έχουμε πάντοτε υπόψη ότι υπάρχει και μια σύντομη εξέλιξη, αλλά και μια διαρκής διαδικασία αλλαγών, η οποία επηρεάζει οικονομικά τόσο το άτομο όσο και την μάζα, χωρίς το ένα να αποκόπτεται από το άλλο.
Και στις δυο αυτές περιπτώσεις πρόκειται για σύντομες και διαρκείς επιρροές, κοινωνικά πάνω στο άτομο, το οποίο συγκλίνει προς αυτές τις καταστάσεις συχνά από μη γρήγορες ευσυνείδητες αποφάσεις, παρά περισσότερο από παρορμήσεις σε ότι αφορά τις ατομικές του επιδιώξεις και την έλξη που δέχεται από την μάζα.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.