Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ «ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ» ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΔΟΣΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
Δυστυχώς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο οι σημερινοί πολιτικοί είναι μιας ηλικίας μεταξύ 40 και 60 ετών και χαρακτηρίζονται από έναν καθολικό προσανατολισμό σε ότι αφορά τον πλούτο, την συσσώρευση πλούτου, την επίδειξη του πλούτου και την διαχείριση του πλούτου έτσι που έμαθαν όλοι στα ίδια πανεπιστήμια από τους ίδιους δασκάλους που είχαν την ίδια νοοτροπία και εφαρμόζουν την ίδια κατάσταση. Αυτή είναι η αρχή του σκοτεινού δρόμου που έχει μπει όλη η Ευρώπη και δεν πρόκειται βέβαια να τελειώσει αίσια διότι για να γίνει μια αλλαγή χρειάζεται ένας ηγέτης που σκέφτεται διαφορετικά, προωθεί τα πράγματα «αλλιώς» και φροντίζει το κυριότερο από όλα να έχει ψυχική επαφή με τον κόσμο που τον εκλέγει. Αν δούμε τις τελευταίες χρονικές περιόδους εδώ στην Ελλάδα με τα πολιτικά γυρίσματα του καιρού θα δούμε ότι κυριαρχεί σε όλα τα πρόσωπα ανεξαιρέτως μια μορφή κατάθλιψης που την βγάζουν στην καθημερινότητα, στην αδυναμία και στον τρόμο να διατηρήσουν την θέση την οποία κατέχουν ή τους έδωσαν να κατέχουν.
Βέβαια αυτή η «πολιτική» κατάθλιψη θα αυξηθεί γιατί τα πανεπιστήμια και η κοινωνία παράγουν ομοίως και μάλιστα χειρότερης ποιότητας. Με τρόμο κανείς παρακολουθεί αυτή την διαδρομή που οδηγεί στο πουθενά και σε μια μαύρη μιζέρια. Πρέπει άμεσα, μα άμεσα να γίνει κατανοητό παντού και να αντιδράσουμε όλοι.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.