ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ

ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 540€ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΖΟΥΝ 2.500.000 ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΤΙΣ 09.03.2010.
Ο κίνδυνος της φτώχειας απειλεί εργαζομένους με πλήρη απασχόληση κατά 14% ενώ για εργαζόμενους με μερική απασχόληση ανέρχεται ο κίνδυνος στο 26%.
Το γεγονός δεν είναι μόνο αυτό κάθε αυτό αλλά και η απειλή της έλλειψης και της φτώχειας όσο και της υγειονομικής περίθαλψης.
Εδώ δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι στους φτωχούς πέρα από το λαό είναι μέσα και οι γιατροί.
Οι αποδοχές τους έχουν μειωθεί και θα μειωθούν δραστικά. Οι δε γιατροί που δουλεύουνε σε κρατικούς μηχανισμούς ήδη είναι στο πρόγραμμα της «αφαίρεσης». Αυτός είναι ένας μεγάλος κίνδυνος διότι αυτό που κρατάει την ποιότητα της ζωής ενός έθνους και μιας κοινωνίας γενικά είναι ακριβώς η ιατρική φροντίδα.
Δεν θα γίνει καμία αναφορά στο ότι έγινε στους χώρους αυτούς γιατί είναι πάρα πολύ γνωστό ότι η μεγαλύτερη σπατάλη κυριολεκτικά έγινε στον ιατρικό χώρο από πολλές πλευρές και άγνοια.
Η σημερινή κυβέρνηση κάτω από την ανάγκη πλέον να εξοικονομήσει κάτι για τον καθένα και να κρατήσει σταθερή την ποιότητα ζωής θα πρέπει επίσης να προβλέψει δραστικά μέτρα στον τομέα αυτό.
Και για να μην είναι τελείως αφηρημένα αυτά που γράφουμε δραστικά μέτρα πάνω από όλα στον ιατρικό τομέα σημαίνει σήμερα η αξιοκρατία και η απομάκρυνση της κομματικής εύνοιας.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.