ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΣΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
Είναι πλέον από δεκαετίες γνωστό ότι η κάθε είδους κρίση και σύγχυση φέρνει μια μεγάλη ταραχή και αναστάτωση στον οργανισμό, που απορυθμίζει τον εγκέφαλο και τον οδηγεί σε διαταραχές.
Η κυριότερη από αυτές είναι οι εστιακές διαταραχές του μεταβολισμού ή κυκλοφορίας στα μικρά αγγεία, που φροντίζουν τις διάφορες ομάδες ειδικών νευρικών κυττάρων με συγκεκριμένες λειτουργίες. Η συμφόρηση που προκαλείται, λόγω του μεταβολικού ή αγγειακού σοκ, φέρνει το εγκεφαλικό επεισόδιο.
Ανάλογα σε ποια θέση του εγκεφάλου λαμβάνει χώρα το επεισόδιο αυτό, έχουμε και τις συνέπειές του. Αυτές είναι, ανάλογα της θέσης του επεισοδίου στον εγκέφαλο, κινητικές, αισθητικές, αισθητηριακές, ψυχικές ή όλα μαζί.
Τώρα, λοιπόν, που γνωρίζουμε ότι η αλυσίδα παραγωγής εγκεφαλικού επεισοδίου μπορεί να έχει σαν αδύναμο κρίκο έκρηξης την οικονομική κρίση, πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας.
Δηλαδή, ή να ρυθμίζουμε τα οικονομικά μας ή να προλάβουμε την ιατρική κάλυψη (κατάλληλη ειδική θεραπεία) πριν το σοκ ή και τα δύο μαζί.
Μόνον αδρανείς δεν πρέπει να μείνουμε.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.