ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ «ΒΟΥΛΑ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ.
Για τον Μπαράκ Ομπάμα πρέπει πραγματικά να ομολογήσει κανείς ότι έχει να κάνει με έναν ιδιαίτερων ικανοτήτων άνθρωπο ο οποίος ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων, χαρισματικός αν και στην αρχή της καριέρας του όταν έγινε αποδεκτός παγκόσμια σαν μια φιλελεύθερη ευγενική φυσιογνωμία έδειξε λίγο να τα χάνει και να τραβιέται προς τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι μια πολύ ισχυρή «προσωπικότητα».
Είναι ένας νεαρός που είναι μόλις 49 ετών, ανδρώθηκε στην κυριολεξία μόνος του μέσα από πολλά ταξίδια ανά την υφήλιο (Τυνησία, Αιθιοπία, ΗΠΑ, Χαβάη) και κατέληξε από ένα ταπεινό σχολείο να γίνει ένας δικηγόρος ο οποίος επιβεβαιώθηκε και πολιτικά πολύ πριν εκλεγεί πρόεδρος.
Το χάρισμά του τον οδήγησε πάρα πολύ ψηλά. Κυρίως είναι από τους ανθρώπους που δίνει την έμφαση δια του παραδείγματος.
Παίζει καλό μπάσκετ, είναι λεπτός, αθλείται, μιλάει ωραία, έχει ευγλωττία (αμερικάνικη) και γενικά ένας άνθρωπος που πάντα θέλει κάποιος να τον έχει παρέα ανεξαρτήτως χρώματος και φύλου.
Στην προκειμένη ελληνική κρίση κάτι οπωσδήποτε θα δώσει στον πρωθυπουργό μας που πηγαίνει εκεί, το οποίο μπορεί να είναι από υποδείξεις μέχρι και αληθινό «ζεστό» χρήμα με κάποιο τρόπο.
Όπως και να έχει το πράγμα, το ότι ήδη τον προσκαλεί και είναι κοντά του είναι και αυτό ένα επικοινωνιακό τρικ τύπου Ομπάμα που μέσα στην εξυπνάδα του καταλαβαίνει ότι και η απλή επαφή και ένα σύντομο small talk είναι ουσιαστικό για να βοηθήσει τον Έλληνα πρωθυπουργό.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.