Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΥΠΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ «ΥΠΕΡΠΡΟΕΔΡΟΣ».
Είναι χαρακτηριστικό ότι πάρα πολλοί νάρκισσοι ιδιαίτερα αυτοί με ικανότητες οι οποίοι ταυτόχρονα δίνουν δίοδο στο εγώ τους και στην προβολή τους στην εργασιομανία φτάνουνε πολύ τακτικά στον σκοπό τους έτσι που να συζητούνται από όλους.
Αυτό πρόκειται και για την περίπτωση Σαρκοζί του οποίου όμως η άκρατη εγωπάθεια και η ένταση για προβολή, η φοβερή ανάγκη για επίδειξη, τον οδήγησε στην Γαλλία ναι μεν να είναι υπερπρόεδρος και όλοι να θαυμάζουνε την καριέρα του αλλά παράλληλα να υπάρχει μια μεγάλη αποστροφή που εκδηλώνεται και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Φυσικά αυτό εδώ πέρα λίγο-πολύ τον αφήνει αδιάφορο και είναι λογικό γιατί ο στόχος του είναι η καριέρα όπως την φαντάζεται και η ανάδειξή του σε ευρωπαϊκό αν μη τι άλλο παγκόσμιο επίπεδο, αναμένεται να φτάσει εκεί που θέλει.
Ειδικά με την εμμονή του να κληθεί στον μεσογειακό χώρο λόγω του ότι εκεί οι μεγάλες δυνάμεις δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη συνθήκη μοιράσματος της εξουσίας έτσι ώστε να αφήνει περιθώριο και για την γαλλική δύναμη αλλά και για την προβολή του, δείχνει ξεκάθαρα τις τάσεις του.
Η συμπεριφορά με το ελληνικό πρόβλημα δεν πρέπει να εντυπωσιάζει ιδιαίτερα κατά πρώτο λόγο. Ποτέ ο Σαρκοζί δε θα πήγαινε σε αντίθεση με την ιστορία την οποία ξέρει αρκετά καλά, όπως δεν την ξέρει η Μέρκελ και θα προσπαθούσε δια των διαπροσωπικών του σχέσεων να τις μεγαλώσει και όχι να τις χαλάσει.
Συνεπώς είναι εξορισμού σύμμαχος με την Ελλάδα και φυσικά το αποτέλεσμα αυτής της συμμαχίας δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα που δεν θα είναι βέβαια και τίποτα περισσότερο αλλά δεν θα είναι οπωσδήποτε κακό.
Με τους Αμερικανούς έχει μια λυκοφιλία την οποία κρατάει και την οποία δεν θα την διασπάσει εφόσον και οι Αμερικάνοι στην προκειμένη περίπτωση θέλουνε να υποστηρίξουν το Ελληνικό πρόβλημα.
Η αναφορά του είναι άξια λόγω της επιτυχίας που την οδηγεί το «τούρ» που έχει μέσα του ναρκισσισμού και της προβολής.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.