Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΠΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ.
Κατά καιρούς έχει χρησιμοποιήσει και αμιγώς Έλληνες από την Ελλάδα προκειμένου να βοηθήσουν στον εκλογικό της αγώνα ο οποίος πάντα ήταν επιτυχής αλλά χαρακτηρίζεται από βαριά επικοινωνιακή σχέση που έχει με τους ψηφοφόρους της (Elect ability).
Σαν υπουργός των εξωτερικών θα πρέπει να περάσει ο Έλληνας πρωθυπουργός και από το γραφείο της σιδηράς αυτής κυρίας η οποία έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται τις κρίσεις και να μπορεί να κουμαντάρει όχι μόνο τα προσωπικά της προβλήματα αλλά και γενικά οτιδήποτε. Παρότι δεν κατάφερε να νικήσει τελικά τον χαρισματικό Ομπάμα εξακολουθεί και παραμένει μια από τις «δυνατότερες» πολιτικές προσωπικότητες στην Αμερική και οπωσδήποτε έχει ιδιαίτερη βαρύτητα ο λόγος της.
Πολύ σωστή η σκέψη του Έλληνα πρωθυπουργού να περάσει από το γραφείο της πριν «υποστεί» την συνάντηση με τον πρόεδρο της Αμερικής.
Οπωσδήποτε οποιαδήποτε θετική ενέργεια και αποτέλεσμα βγει από αυτή την κατάσταση θα ήταν τελικό για το όλο ταξίδι.
Παρόλο του ότι όλα αυτά είναι προαποφασισμένα και ήδη είναι γνωστό τι θα ζητηθεί και τι θα γίνει και ποια απόφαση θα παρθεί οπωσδήποτε η προσωπική επαφή παραμένει πάντα προσωπική.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.