Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Η παράδοση αυτή θέλει πάντοτε να υπάρχει μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων του σοσιαλιστικού και του λαϊκού ένα μικρό φιλελεύθερο κόμμα το οποίο εκπροσωπεί μια συγκεκριμένη τάξη ανθρώπων η οποία είναι κατά κύριο λόγο στην σκάλα μεταξύ της μεσαίας και άνω τάξης. Πρόκειται για μια ειδική κατηγορία ανθρώπων κυρίως επιχειρηματιών οι οποίοι συγκρατούν αυτό το κόμμα επί χρόνια ολόκληρα σε έναν ρυθμό που περίπου είναι 10% των ψηφοφόρων.
Πάντοτε αυτό το κόμμα διαθέτοντας έξυπνους πολιτικούς κυρίως στο χώρο της οικονομίας μπορούσε και κατεύθυνε την γερμανική πολιτική και κατεξοχήν ο αρχηγός του ήταν υπουργός ή οικονομίας ή εξωτερικών ή και τα δύο ήταν από αυτό το κόμμα που στο 90% ευρίσκετο πάντα στην κυβέρνηση.
Ο σημερινός πρόεδρος του κόμματος και ταυτόχρονα εξωτερικών της Γερμανίας Βεστερβέλε έχει «ανάψει» φωτιές στην όλη δομή διότι είναι ο πρώτος ομοφυλόφιλος πολιτικός στην Γερμανία που το δηλώνει δημόσια όχι μόνο αυτό αλλά φροντίζει και οι πτυχές της ιδιωτικής του ζωής να βγαίνουν προς τα έξω και στα ταξίδια του να συνοδεύεται από τον σύντροφό του. Το περίεργο είναι ότι δεν δέχεται τόσο κριτική από τους παραδοσιακούς Γερμανούς της δεξιάς η φιλελεύθερης πτέρυγας αλλά τα βέλη έρχονται από την αριστερά η οποία αισθάνεται με την κίνησή του πιο «προσβεβλημένη» στο Γερμανικό της χαρακτήρα.
Βλέπουμε λοιπόν ότι παντού και πάντα υπάρχει μια σύγκρουση σε ότι αφορά τις σεξουαλικές επιθυμίες του ανθρώπου και ακόμη και στα προηγμένα κράτη δεν υπάρχουνε όρια σε αυτή την κριτική και την αποδοχή των σεξουαλικών προτιμήσεων.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.