ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΦΥΛΩΝ».
Η δική μας κοινωνία που επιτρέπει πλέον με την παροχή των υπηρεσιών που έχει τα μέλη της να φτάνουνε μέχρι την ηλικία των 100 ετών σιγά-σιγά αρχίζει και διαφοροποιείται τις παροχές υγείας.
Έτσι λοιπόν ξεχωρίζονται σε ότι αφορά όλη την ιατρική διάγνωση και παροχές κυρίως σε ότι αφορά μεταβολισμό και παραγόντων στρες σε άντρες και γυναίκες.
Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ λογικό διότι οι γυναίκες διαθέτουν το χρωμόσωμα X που είναι διπλό και είναι περίπου 1500 γονίδια παραπάνω από το αντρικό κυρίως σε ότι αφορά την λειτουργία εγκεφάλου, καρδιάς, κυκλοφορίας και ανοσοποιητικού.
Το σημαντικότερο γενετικά είναι ότι οι γυναίκες από αυτού του είδους το χρωμόσωμα έχουνε ένα δεύτερο ακριβώς το ίδιο. Αντίθετα ο άντρας διαθέτει το χρωμόσωμα Υ που στην περίπτωση του αυξάνει με τα γονίδια που έχει περίπου 78 την σεξουαλική του δραστηριότητα προκειμένου την αναπαραγωγή αλλά υστερεί σε όλα τα υπόλοιπα.
Άλλο ένα παράδειγμα για την αναγκαία διαφοροποίηση των μεθόδων είναι ότι οι γυναίκες με τα αυξημένα οιστρογόνα που έχουν πρέπει να προσέχουν περισσότερο το θέμα της θρόμβωσης γιατί ακριβώς η ύπαρξη των οιστρογόνων στο αίμα δημιουργεί θρόμβωση. Ακόμη και στις ψυχασθένειες λόγω της διαφοράς των ορμονών σε προχωρημένες ηλικίες είναι περισσότερες και μεγάλες οι διαφορές σε τμήματα όπως άνοια, σχιζοφρένεια, κατάθλιψη, ημικρανίες μεταξύ γυναικών και ανδρών.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.