ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΣΩΜΑΤΟΤΡΟΠΟΣ ΟΡΜΟΝΗ (STH) ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ.
Ως γνωστόν, τα γηρατειά δεν έρχονται μόνα τους. Έρχονται με αύξηση του λίπους, κυρίως στο κάτω μέρος της κοιλιάς, ελάττωση της μυϊκής μάζας, ξήρανση του δέρματος, οστεοπόρωση, υπέρταση, καρδιακή δυσλειτουργία, μείωση της ενεργητικότητας και των γνωστικών λειτουργιών, πτώση της σεξουαλικής διάθεσης και απώλεια μνήμης.
Όπως δείχνουν έρευνες και πρακτικές εφαρμογές, κυρίως από Αμερική, όπου εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια, μάλιστα εντατικά, αντιγηραντικές θεραπείες, υπάρχει λύση αποκατάστασης: η χορήγηση της σωματοτρόπου ορμόνης, η οποία με την πάροδο του χρόνου μειώνει τα επίπεδά της στον οργανισμό.
Όπως αναφέρουν Αμερικάνοι θεραπευτές, τα αποτελέσματα χορήγησης της σωματοτρόπου ορμόνης, ιδιαίτερα όταν δίνονται σε συνδυασμό με άλλα ανάλογα φάρμακα, είναι θεαματικά.
Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι με τους υφιστάμενους ιατρικούς ελέγχους, μειώνεται στο ελάχιστο και ο κίνδυνος παρενεργειών.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.