ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ


ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.Οι άνθρωποι πλέον μπορούνε να εκπαιδευτούν προκειμένου να γίνουν πιο ευφυείς και να αναπτύξουν τις ικανότητες του εγκεφάλου τους.
Μπορούν να ρυθμίσουν αυτό που λέγεται ρευστή ευφυΐα και είναι το έμφυτο που έχουν διδαχθεί οι άνθρωποι προκειμένου να αντιμετωπίζουν νέες καταστάσεις που παρουσιάζονται στην καθημερινότητά τους.
Αυτή ή ρευστή ευφυΐα είναι στενά συνδεδεμένη με την μνήμη και μπορεί με ορισμένα τεστ ή με ορισμένους βαθμούς εκπαίδευσης να έχουμε βελτίωση και της μίας και της άλλης παραμέτρου αυτού του κυκλώματος.
Βασικά οι ασκήσεις αυτές βασίζονται σε τεστ απομνημόνευσης και επανάληψης τα οποία κάθε φορά γίνονται και δυσκολότερα μέχρι που να φτάσει ο εκπαιδευόμενος σε ένα σημείο ώστε πλέον να μπορεί να αποστηθίζει η να δημιουργεί λύσεις για κάθε νέο ερώτημα που παρουσιάζεται.
Η μέθοδος αυτή βέβαια μπορεί να επικουρηθεί και με φάρμακα σε αρκετά μεγάλο βαθμό.
Συνδυασμοί λοιπόν πνευματικής άσκησης και θανάτων μπορούν να οδηγήσουνε τον άνθρωπο της κάθε ηλικίας σε μια μεγάλη βελτίωση, αυτό που λέμε τζόκιν του εγκεφάλου κα να τον φτάσουν στο σημείο να έχει αποδόσεις που πραγματικά ποτέ κανείς δεν φανταζόταν.
Πρόκειται για μια νέα διάσταση της νευρολογίας που βρίσκει εφαρμογή όλο και περισσότερο τώρα τελευταία.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.