ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
Η ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΡΓΑ-ΑΡΓΑ Η ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΡΕΣ.
Στην αργή διαδικασία της στυτικής δυσλειτουργίας κατά κύριο λόγο έχουμε καρδιοκυκλοφοριακά προβλήματα με υποκλινική μορφή στεφανιαίας ανεπάρκειας και διαταραχές του καρδιακού ρυθμού.
Λογικό είναι πως η στεφανιαία ανεπάρκεια πρέπει κατά πρώτο λόγο να εξετάζεται. Παρόλα αυτά το μεγάλο ποσοστό της ουσιαστικής πτώσης της στυτικής λειτουργίας βρίσκεται επί καταθλιπτικού εδάφους.
Ο άντρας μετά τα 40 περνώντας την ουσιαστική κορύφωση της σεξουαλικής του ζωής για την αναπαραγωγή αρχίζει σταδιακά με τα πρόσθετα άλλα νοσήματα που υπάρχουν και την επιβάρυνση του κοινωνικού στρες να έχει ένα έλλειμμα σε αυτόν τον τομέα.
Το έλλειμμα αυτό επιπροσθετούμενο σε τυχόν αποτυχίες σε διάφορες σεξουαλικές προσπάθειες ολοκληρώνει μια κατάθλιψη και έναν πανικό ο οποίος εκδηλώνεται στην επόμενη προσπάθεια.
Σήμερα ευτυχώς κάτω από σωστή ιατρική παρακολούθηση και καλό συντονισμό των δυνατοτήτων ψυχικών και καρδιακών του ασθενούς μπορεί αυτό το θέμα να λυθεί από επαρκώς έως και τελείως.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.