ΔΥΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
Νέες έρευνες δείχνουν ότι επηρεάζονται και από την ίδια την άμυνα του οργανισμού. Θέλοντας κάποιοι επιστήμονες να εξηγήσουν εάν βρίσκεται κάποια επικοινωνία μεταξύ της γενεσιουργού αιτίας της κατάθλιψης, της άνοιας και της σκλήρυνσης κατά πλάκας μπήκαν στον κόπο και έλεγξαν την βιοχημεία των κυτοκινών. Οι κυτοκίνες είναι μικρά μόρια του οργανισμού με τα οποία γίνεται η ενδοεπικοινωνία των εγκεφαλικών κυττάρων.
Αποτελούν ουσιαστικό κομμάτι του ανοσοποιητικού και μελετώντας τις κινήσεις τους μπορούμε να μάθουμε από πού και πως προέρχονται αυτές οι ασθένειες.
Κάνοντας λοιπόν οι επιστήμονες αυτό το πράγμα βρήκανε ότι υφίστανται μια έντονη διακίνηση κυτοκινών προς την κατεύθυνση μιας λοιμογόνου διαδικασίας που δημιουργεί και τις τρεις αρρώστιες.
Το γεγονός αυτό δημιουργεί μια νέα διαδικασία εξέτασης των τριών ασθενειών αλλά παράλληλα δίνει και την δυνατότητα για την ανακάλυψη κάποιου στοιχείου που θα μπορέσει έγκαιρα και πρόωρα να μας ειδοποιήσει για την γέννηση της αρρώστιας.
Το δεύτερο στάδιο είναι να επιτευχθεί μέσω αυτής της γνώσης κάποια θεραπεία.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.