ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 80% ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ.

Βέβαια εκείνο που παίζει μεγάλο ρόλο είναι η περιεκτικότητα τους στα τρόφιμα και με βαθμό πιο ανεκτά από τον οργανισμό. Το ιδανικό είναι να μην υπάρχουν καθόλου. Αυτό όμως είναι αναπόφευκτο. Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν βάλει κάποια μάλλον αυθαίρετα όρια μέσα στα οποία πρέπει να βρίσκεται η περιεκτικότητα της διοξίνης. Πρόκειται για ένα αναγκαίο αλλά επιπόλαιο μέτρο διότι παρόλα τα αλλεπάλληλα διατροφικά σκάνδαλα, ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει εύχρηστη και στάνταρ μέθοδος μέτρησης των διοξινών. Βέβαια οι κυβερνητικές προσπάθειες να περιοριστεί το κακό, περιορίζονται σε διοικητικά μέτρα όπως π.χ. αυτό της γερμανικής κυβέρνησης που απαγόρευε την κατανάλωση αυγών για έξι μήνες.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.