ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΝΘΑΝΟΝΤΑ ΤΥΠΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΙΕΣΗΣ.
Σε αυτούς τους ανθρώπους παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο ιδιαίτερα όταν έχουνε συνειδησιακές διαταραχές (λίγο χαμένα, λίγο ζαλισμένα, λίγο απόμακρα ή ακόμα και απώλεια συνειδήσεως) να εξετάζουν το σάκχαρο τους.
Το σάκχαρο είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος κίνδυνος ακριβώς γιατί παίζεται στα όρια του υπό και υπέρ.
Μπορεί δηλαδή με μια πολύ μικρή δόση μιας υψηλής σε σακχάρου διατροφής π.χ. σοκολάτες, καραμέλες, ένα γλυκό κ.τ.λ. να φτάσει κάποιος που ζει πάνω στην κόκκινη γραμμή σε μια extreme κατάσταση.
Είναι καλό να το γνωρίζει πάντοτε και όταν ιδιαίτερα η συνείδηση του παίζει περίεργα παιχνίδια με αυτόν όπως αναφέρει παραπάνω τότε είναι καλό να το προσέχει και να παίρνει τα μέτρα του. Τα μέτρα μπορεί να είναι σωτήρια, από μια απλή δίαιτα, μια συγκεκριμένη χορήγηση φαρμάκων για ήπιο διαβήτη ή ινσουλίνη για βαρύ διαβήτη άρα οπωσδήποτε όπως και να έχει η κατάσταση πάντοτε θα ξέρει πώς να αντιμετωπίζει τις συνειδησιακές του διαταραχές.
Γενικά πρέπει να γνωρίζει κανείς πως οι διαταραχές συνείδησης συμβαδίζουνε πάντοτε σχεδόν με αυξομειώσεις του σακχάρου στο αίμα.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.