Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ Π.Χ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.
Το παλιό σύστημα του Γκέμπελς «πες, πες κάτι θα μείνει» επαληθεύεται για μια ακόμη φορά παρατηρώντας την στάση του παγκόσμιου και κυρίως ευρωπαϊκού και ελληνικού τύπου στην όλη κατάσταση απέναντι στην επικείμενη υποτιθέμενη πτώχευση μας. Βέβαια ο απλός κόσμος μη όντας εκπαιδευμένος σε αυτού του είδους τις επιθέσεις ή μη δεχόμενος ακόμη την αρνητική εμπειρία των αρνητικών ειδήσεων και εξακολουθεί να βλέπει τηλεόραση έχει εύκολα οδηγηθεί σε μια κατάσταση πανικού η οποία επιτείνει το εις βάρος της χώρας μας στημένο σενάριο.
Αυτοί που πόνταραν στην πτώχευση είτε έχουνε ποντάρει αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ, δεν θα αφήσουνε την ευκαιρία της λεγόμενης κατευθυνόμενης κίνησης από τον τύπο να περάσουν το γενικό πνεύμα ώστε να χρυσωθεί τοι χάπι και να παραδεχτούν άπαντες την ήττα δηλαδή την πτώχευση και ταυτόχρονα να γίνουνε υποστηρικτές των τεραστίων κερδών που θα αποκτήσουν ορισμένοι άνθρωποι που από πολύ πλούσιοι θα γίνουνε πάμπλουτοι.
Βέβαια και για αυτούς παραμένει το ανθρώπινο της διαχείρισης του μεγάλου πλούτου αλλά είναι ένα κεφάλαιο το οποίο θα τους ενοχλήσει αργότερα.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.