ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΧΑΡΑΣ.
Αυτό κάνει γιατρούς και συγγενείς να αντιμετωπίζουν τα πράγματα χαλαρά και μέσα στην χαρά να παραβλέπουν μικροεπιπλοκές του τοκετού.
Υπάρχουν όμως και τέτοιες επιπλοκές όπως τα λιποβαρή βρέφη ή τα πρόωρα που για να επιζήσουν χρειάζονται άμεση ιατρική φροντίδα.
Παρόλα αυτά επειδή το επίπεδο της περιγεννετικής ιατρικής έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα και αυτά αντιμετωπίζονται έγκαιρα με επιτυχία, σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να τεθεί μια διαγνωστική αφετηρία για το μέλλον σε ότι αφορά μελλοντικές επιπλοκές με βάση διαταραχές του ΚΝΣ (κεντρικού νευρικού συστήματος).
Το ΚΝΣ κατά την περίοδο αυτής της περιγεννετικής βλάβης δέχεται μια επίθεση η οποία είναι κατά κύριο λόγο βιοχημική και κατά δεύτερον ανατομική την οποία όμως στις περισσότερες των περιπτώσεων μπορεί και την απορροφά ή να την κρύβει. Με την ανάπτυξη του και την ολοκλήρωση της λειτουργίας του αφήνει αυτές τις βλάβες και εμφανίζονται στα μετεφηβικά κυρίως στάδια της ζωής όπου η καθημερινότητα απαιτεί από το μέσο άνθρωπο άλλες αποδόσεις.
Εκεί ακριβώς γίνονται οι διαφορές εμφανείς και μερικές φορές και «απλησίαστες».

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.