«ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ» ΣΤΟ ΣΕΞ

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΕΦΗΒΟΙ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ Η ΝΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΦΥΛΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.
Πάντως το πρόβλημα παραμένει η αντρική αδυναμία στύσης που προσβάλλει πάρα πολύ τους αρσενικούς της εποχής μας.
Οι λόγοι είναι ποικίλοι και διάφοροι, το γεγονός είναι όμως ένα, ότι η στυτική λειτουργία χρειάζεται υποστήριξη. Μια επανάσταση σε αυτό έδωσε εδώ και κάποια χρόνια το βιάγκρα της Φάιζερ το οποίο όμως τελευταία αποδεικνύεται όπως και τα άλλα καινούρια σκευάσματα παρόμοια που ήρθαν στην αγορά ότι δεν καλύπτουν το 30% έως 50% των ασθενών ανδρών.
Την σημαία της νέας σεξουαλικής επανάστασης σήκωσε αυτή την φορά το Albert Einstein College of medicine όπου δύο νευρολόγοι μαζί με βιοχημικούς βρίσκονται σε έναν πολύ καλό δρόμο να αναπτύξουνε την «αλοιφή» βιάγκρα.
Πρόκειται για ένα σκεύασμα που σε ελάχιστα μικροπακέτα περιέχει την ουσία σιαλοφρίν (διεγερτική ουσία) μαζί με μητρικά παράγωγα που κατευθείαν βοηθούνε την χαλάρωση των μυών με σύγχρονη ροή εντατική του αίματος. Λόγω της τοπικής επάλειψης μειώνονται στο ελάχιστο ακόμη και οι παρενέργειες η σχεδόν δεν υπάρχουν, που υφίστανται με αυτές των βιάγκρα και των όμοιων.
Βέβαια το συγκεκριμένο «φάρμακο» χρειάζεται περίπου καμιά δεκαετία να έρθει μέχρι τα ράφια των φαρμακείων, αλλά λόγω του τεραστίου κέρδους που αναμένεται να προσφέρει και της πορείας που έχει η σύγχρονη κοινωνία αναμένεται να έρθει πιο γρήγορα. Θα αρχίσει πλέον μια νέα «επανάσταση» όπου οι γηραιότεροι θα πιστεύουν ότι δεν θα γεράσουν ποτέ λόγω της ύπαρξης της διαρκούς σεξουαλικής επιθυμίας και πλέον της εφικτής στύσης που είναι ένα δείγμα νεότητας.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.